Құлпынай пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/8 л сүт, 10 г қант, 1/2 пакет ванилин, 10 г жүгері крахмалы, 1/4 кг құлпынай, 1 ақуыз немесе кілегей. Сүтті қант пен ванилинмен қайнатыңыз және оған суық сүтпен араластырылған жүгері крахмалын қайнатыңыз. Қоюланғанша тұрақты араластыра отырып пісіріңіз. Қоспа салқындаған кезде оған електен өткізілген, қант қосылған құлпынай қосыңыз. Содан кейін шайқалған ақуызбен біріктіріңіз. Шыны ыдысқа салыңыз. Құлпынаймен, кілегеймен безендіріңіз. 1 порция - 527 кдж/126 ккал. Б-5 г, Ж-2 г, У-22 г.