Мұздатылған құлпынай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жақсы піскен, жаңадан алынған құлпынай жақсылап жуылады, содан кейін сабақтар мен ыдыстар алынып, жұқа қабатта кептіруге қалдырылады. Құлпынайларды 1, 2 және 3 тәсілдермен мұздатады: қатты, орташа құлпынайларды құрғатып қатырады, ұсақ немесе ірі туралған құлпынайларды қантпен себеді (1 кг құлпынайға 200 - 250 г қант қолданылады, лимон қышқылы қосылмайды). Құлпынай пюресі қантпен езілген немесе ұсақталған (1 кг құлпынайға шамамен 200 г қант) жақсы піскен, жұмсақ жидектерден дайындалады. +