Құлпынайдан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 жұмыртқа,10 г қант ұнтағы, 100 г ұн, 3/4 пакет қопсытқыш ұнтақ, қалыпқа май жағуға арналған май. Жұмыртқаны қантпен ұрып, осы массаға араластырған кезде ақырын пісіретін ұнтақпен араластырылған ұн қосыңыз. Қамырды майланған және ұн себілген қалыпқа құйып, пеште шамамен 30 минут пісіріңіз. Салқын. Дайын тортты 2 қабатқа кесіңіз. Жоғарғы бөлікті 6 бөлікке бөліңіз. Төменгі бөлігін джеммен жайып, үстіне тілімдерге кесілген құлпынай салыңыз. Құлпынайдың үстіне кілегей қабаты салынған. 6 секторға бөлінген үстіңгі бөлікті астыңғы жағына қойыңыз, кілегеймен безендіріңіз және әр бөлікке тұтас құлпынай салыңыз. Салмасы: 3 ас қасық. ас қасық құлпынай джемі, 250 г құлпынай, 300 г кілегей, қант ұнтағы. 1 порция - 1524 кдж/364 ккал. Б- 7 г, Ж-20 г, У 39 г.