Алма кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алманы тазалап, тілімдерге бөліп, кастрюльге аздап су құйып, аздап қайнатыңыз. Електен терең кастрюльге сүртіңіз, қант, лимон қабығы мен оның шырынын қосыңыз. Қалың болғанша шайқалған екі жұмыртқаның ағын қосыңыз. Крем ағарып, қоюланған кезде, оған малынған және қайнатылған желатинді құйыңыз, массаны тез илеңіз, оны бірден тортқа салыңыз. 15 минуттан кейін. үстелге қызмет етіңіз. 8-10 алма үшін: 1 лимон, 200 г. қант, 20 г. қант ұнтағы, 2 ақуыз, 15 г. желатин