Аливенч
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сүзбе - 600 г
4 жұмыртқа
ұн - 50 г
жүгері жармасы - 100 г
май - 30 г
сүт - 100 мл
қант - 60 г
қабығы 1 лимон
ванилин
мейіз - 30 г (немесе жаңғақ)
қаймақ - 150 мл
нан үгіндісі - 15 г.
4 жұмыртқа
ұн - 50 г
жүгері жармасы - 100 г
май - 30 г
сүт - 100 мл
қант - 60 г
қабығы 1 лимон
ванилин
мейіз - 30 г (немесе жаңғақ)
қаймақ - 150 мл
нан үгіндісі - 15 г.
Сипаттамасы Сүзбені електен сүртіңіз, оған 4 сарысы, сары май (20 г), сүт, қант, лимон қабығы, ванилин, жүгері жармасы, ұн, мейіз немесе жаңғақ қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз да, 4 шайқалған белка мұқият енгізіңіз. Массаны маймен майланған және нан үгіндісі себілген кастрюльге салыңыз да, орташа отта пісіріңіз. Қаймақ қосылған ыдыстарда қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Аливенч пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сүзбе - 600 г, 4 жұмыртқа, ұн - 50 г, жүгері жармасы - 100 г, май - 30 г, сүт - 100 мл, қант - 60 г, қабығы 1 лимон, ванилин, мейіз - 30 г (немесе жаңғақ), қаймақ - 150 мл, нан үгіндісі - 15 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz