Аливенч
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүзбе - 600 г, 4 жұмыртқа, ұн - 50 г, жүгері жармасы - 100 г, май - 30 г, сүт - 100 мл, қант - 60 г, қабығы 1 лимон, ванилин, мейіз - 30 г (немесе жаңғақ), қаймақ - 150 мл, нан үгіндісі - 15 г.
Сипаттамасы Сүзбені електен сүртіңіз, оған 4 сарысы, сары май (20 г), сүт, қант, лимон қабығы, ванилин, жүгері жармасы, ұн, мейіз немесе жаңғақ қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз да, 4 шайқалған белка мұқият енгізіңіз. Массаны маймен майланған және нан үгіндісі себілген кастрюльге салыңыз да, орташа отта пісіріңіз. Қаймақ қосылған ыдыстарда қызмет етіңіз.