Кәстрөлдегі ескі орыс стиліндегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 100 г көксерке, 100 г картоп, 40 г пияз, 20 г ірімшік, 100 г қаймақ, 30 г сорпа, 20 г сары май. Маринад: 30 г су, 0,2 г лимон қышқылы, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Балықты сүйексіз терісі бар филеге кесіңіз. 15 - 20 минут маринадтаңыз. Майды кастрюльге салыңыз, сорпаны құйыңыз, балықты салыңыз (бір порцияға 4 дана), содан кейін шикі картоп қабатын тілімдерге, сосын тұздалған пияз қабатын салыңыз. Тағы 3 қабат жасаңыз. Пешке 15 минутқа қойыңыз. Содан кейін қаймақ, үгітілген ірімшік қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз.