"Мозаика" орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
200 г сүзбе үшін: 2 сәбіз (200 г)
2 қызылша (200 г)
бір ас қасық жарма (20 г)
2 шай қасық ұн (20 г)
жұмыртқа
ванилин
тұз.
2 қызылша (200 г)
бір ас қасық жарма (20 г)
2 шай қасық ұн (20 г)
жұмыртқа
ванилин
тұз.
Сипаттамасы Көкөністерді жұмсақ болу үшін табаға салыңыз, содан кейін ет тартқыштан сүртіңіз. Жұмыртқа, ұн, тұз қосыңыз. Кәстрөлдегідей сүзбе дайындаңыз: тұз, қант, жұмыртқа, жарма қосыңыз. Нан үгіндісі себілген майлыққа сүзбе қабатын, үстіне көкөністер қабатын, сосын буға пісірілген қара өрік пен кептірілген өрік қабатын салыңыз. Орамға айналдырыңыз - пісіру парағына салыңыз (әрине майлықсыз), сарысы мен қаймақ қоспасымен майлаңыз (бір сарысы қаймақ қасық) және пеште баяу отта пісіріңіз. Дайын орамды бөліктерге бөліп, қаймақ, джем немесе консервіленген жемістермен бірге беріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Мозаика" орамы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 200 г сүзбе үшін: 2 сәбіз (200 г), 2 қызылша (200 г), бір ас қасық жарма (20 г), 2 шай қасық ұн (20 г), жұмыртқа, ванилин, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz