"Мозаика" орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г сүзбе үшін: 2 сәбіз (200 г), 2 қызылша (200 г), бір ас қасық жарма (20 г), 2 шай қасық ұн (20 г), жұмыртқа, ванилин, тұз.
Сипаттамасы Көкөністерді жұмсақ болу үшін табаға салыңыз, содан кейін ет тартқыштан сүртіңіз. Жұмыртқа, ұн, тұз қосыңыз. Кәстрөлдегідей сүзбе дайындаңыз: тұз, қант, жұмыртқа, жарма қосыңыз. Нан үгіндісі себілген майлыққа сүзбе қабатын, үстіне көкөністер қабатын, сосын буға пісірілген қара өрік пен кептірілген өрік қабатын салыңыз. Орамға айналдырыңыз - пісіру парағына салыңыз (әрине майлықсыз), сарысы мен қаймақ қоспасымен майлаңыз (бір сарысы қаймақ қасық) және пеште баяу отта пісіріңіз. Дайын орамды бөліктерге бөліп, қаймақ, джем немесе консервіленген жемістермен бірге беріңіз.