Косари-ча (тағамдар: Үнді)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
250 г кептірілген папоротник
400 г ет
100 г пияз
30 г сарымсақ
50 г соя соусы
20 г кептірілген кинза
100-120 г өсімдік майы
25 г ұнтақталған қызыл бұрыш
15 г қара бұрыш
20 г дәмдеуіштер "
Тиби"
.
400 г ет
100 г пияз
30 г сарымсақ
50 г соя соусы
20 г кептірілген кинза
100-120 г өсімдік майы
25 г ұнтақталған қызыл бұрыш
15 г қара бұрыш
20 г дәмдеуіштер "
Тиби"
.
Сипаттамасы Тұздалған папоротникті суық суға 12 сағат, ал кептірілген папоротникті 22 сағат салып қойыңыз. Содан кейін оны сұрыптаңыз, қатайтылған бөліктерін кесіңіз, ұзындығы 3-5 см сабақтарды кесіңіз және 25-30 минут қайнатыңыз. Ыстық майға майдалап туралған ет пен пиязды қуырыңыз, дәмдеуіштерді қосып, папоротникпен араластырыңыз: соя соусы, тұз, бұрыш, сарымсақ. Баяу отта 10 - 15 минут қайнатыңыз. Үстелге ыстық күйінде де, суық күйінде де қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Косари-ча (тағамдар: Үнді) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся 250 г кептірілген папоротник, 400 г ет, 100 г пияз, 30 г сарымсақ, 50 г соя соусы, 20 г кептірілген кинза, 100-120 г өсімдік майы, 25 г ұнтақталған қызыл бұрыш, 15 г қара бұрыш, 20 г дәмдеуіштер "Тиби".. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz