Косари-ча (тағамдар: Үнді)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 250 г кептірілген папоротник, 400 г ет, 100 г пияз, 30 г сарымсақ, 50 г соя соусы, 20 г кептірілген кинза, 100-120 г өсімдік майы, 25 г ұнтақталған қызыл бұрыш, 15 г қара бұрыш, 20 г дәмдеуіштер "Тиби".
Сипаттамасы Тұздалған папоротникті суық суға 12 сағат, ал кептірілген папоротникті 22 сағат салып қойыңыз. Содан кейін оны сұрыптаңыз, қатайтылған бөліктерін кесіңіз, ұзындығы 3-5 см сабақтарды кесіңіз және 25-30 минут қайнатыңыз. Ыстық майға майдалап туралған ет пен пиязды қуырыңыз, дәмдеуіштерді қосып, папоротникпен араластырыңыз: соя соусы, тұз, бұрыш, сарымсақ. Баяу отта 10 - 15 минут қайнатыңыз. Үстелге ыстық күйінде де, суық күйінде де қызмет етіңіз.