Ыдыстағы орал стиліндегі бүйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бүйрек-100 г, картоп-112 г, ақжелкен-10 г, сәбіз-20 г, пияз - 15 г, шарап қосылған тұздық - 90 г, қайнатылған саңырауқұлақтар 10 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Бүйректерді шошқа майы мен пленкалардан тазалаңыз, жартысын кесіңіз, жақсылап жуыңыз, бірнеше сағат бойы суық сумен жабыңыз. Қайта шайыңыз, қайнатыңыз. Қайнатылған бүйректер тілімдерге кесіледі, кәстрөлдерге салынады, текшелерге кесілген және қуырылған картоп, сәбіз, пияз, ақжелкен, қайнатылған саңырауқұлақтар (кептірілген немесе жаңа піскен), тұз қосылады. Шарап қосылған тұздықпен құйылады және дайын болғанға дейін бұқтырылады. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз.