Мунтян тілінде Токитура
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы - 500 г, бүйрек - 250 г, бауыр - 250 г, жұқа шұжық - 250 г, шошқа майы - 50 г, сарымсақ - 10 түйір, томат пюресі - 50 г, шарап - 100 мл, ет сорпасы немесе су - 1 кесе, дәміне қарай ақжелкен, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Бүйректерді екіге бөліп, ішкі ыдыстардан тазартып, бірнеше суға жуып, кішкене текшелерге кесіңіз. Жуылған ет пен бауырды бірдей ұсақ (20 г) текшелерге кесіңіз. Шұжықты 2 см кесектерге кесіңіз. Етті, бүйректі, бауырды және шұжықты өсімдік майына жақсылап қызарғанша қуырыңыз, содан кейін қызанақ пюресін салып, оттан шығармай, шарап пен ет сорпасын (немесе жылы суды) құйыңыз, дәміне қарай сарымсақ, тұз және бұрыш салып, 20 минут қайнатыңыз. . Майдалап туралған жасыл ақжелкенге себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз. Гарнирге қайнатылған картопты маймен бірге беріңіз.