Қойшылардың рецепті бойынша козулиден жасалған кәуаптар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ешкінің артқы аяғының еті -1 кг, ысталған бел - 150 г, ешкінің бауыры мен бүйрегі -250 г, саңырауқұлақтар -250 г, май - 100 г, ірімшік - 200 г, ақ нан - 10 ұсақ сынықтар тик, сарымсақ - 10 қалампыр, тұз және бұрыш дәміне қарай.
Сипаттамасы Ешкінің жұмсақ етін бірдей текшелерге кесіңіз (шамамен 30 дана). Жуылған және күйдірілген саңырауқұлақтар, тең бөліктерге кесілген, ысталған белді, бауырды және бүйректі етпен араластырып, сары маймен, тұзбен, бұрышпен майлап, ыстық көмірдің үстіне қуырыңыз, мезгіл-мезгіл шашлыктарды бұрап, шашлыктарды себіңіз. сарымсақ тұздығы. Дайын шашлыктарды табаққа салыңыз да, үстіне ірімшіктің бір бөлігін салып, маймен қуырылған крутондармен безендіріңіз.