Аңшылық үлгісіндегі қояннан жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жас майлы қоянның етін маринадтамай, ірі кесектерге, тұз бен бұрышқа кесіңіз. Пиязды тілімдерге бөліп, етпен араластырып, үстіне зәйтүн немесе күнбағыс майын құйыңыз. Тұздалған шошқа майын жұқа тілімдерге кесіңіз. Ағаш шашлыктарды дайындаңыз, оларға қоянның бөліктерін жіппен салыңыз, оларды пияз бен шошқа майымен кезектестіріп, көмірдің үстінде қатты отпен (жалынсыз) қуырыңыз, мезгіл-мезгіл кебабтарды маймен майлаңыз. Дайын шашлыктарды жаңғақ жапырақтарына шашлыктарға салыңыз, туралған пиязды қосып, орап, хош иісі үшін 5-10 минут қоя тұрыңыз және жапырақтарға қызмет етіңіз.