Күріш қосылған сиыр етінен жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқаны салмағы 20-25 г кесектерге кесіңіз және қалыңдығы 5 мм-ге дейін ұрыңыз. Шошқа етінің майын шамамен 50х50 мм өлшемді жұқа тілімдерге (2-3 мм) кесіңіз. Етті шашлыктың екі жағында да шашлыкта ет кесектері болатындай етіп, шашлыкпен қиыстырып, шашлыкқа салыңыз. Шашлыктағы шашлыктарды турап, тұз, ұнтақталған қызыл бұрыш себіңіз де, қала маңындағы шошқа майымен қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде табақтың ортасына төсекпен күріш ботқасын салыңыз, үстіне сары май мен ет шырынын құйыңыз. Ботқаға дайын шашлыктарды, ал оның үстіне француз фри-түрмесінде қуырылған пияздың сақиналарын салыңыз. Сиыр еті - 1600 г, шошқа майы - 400 г, еріген шошқа майы - 200 г, сары май - 50 г, ет шырыны - 50 г, пияз - 150 г, тұз, ұнтақталған қызыл бұрыш.