Әуесқойлық кәуап (тәжік асханасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Артқы аяқтың еті, қой етінің белі-40-50 г кесектерге кесіңіз, майдалап туралған көк пияз мен құйрық майын араластырыңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз, тұз, ұнтақталған қара бұрыш себіңіз, үстіне құрғақ қызыл шарап құйыңыз. және салқын жерде 2-3 сағатқа қойыңыз. Содан кейін етті шашлыктардың арасына құйрық майының тілімдерімен салыңыз да, ыстық көмірге қуырыңыз. Помидорларды бөлек қуырыңыз, сонымен қатар шашлыктарға салыңыз. Қызмет көрсету кезінде ыдысқа ет пен қызанақ қосылған шашлыктарды бір-біріне қойып, туралған шөптерге себіңіз, үстіне лимон шырынын құйыңыз. Жаңа піскен қызанақ шырынын бөлек ұсыныңыз. Қой еті - 2000 г, құйрық майы - 150 г, жаңа піскен қызанақ - 500 г, жасыл пияз - 100 г, құрғақ қызыл шарап - 100 г, лимон - 1\\2 дана., зығыр - 50 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.