Тәжік тіліндегі кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етінің етін салмағы 20-25 г кесектерге, тұз бен бұрышқа турап, майдалап туралған пиязбен, зиремен араластырып, сірке суын құйып, 3-4 сағатқа суықта қоямыз. Содан кейін ет кесектерін шашлыққа салып, ыстық көмірдің үстіне қуырыңыз. Кәуапқа қызмет еткен кезде табаққа салып, туралған пияз мен шөптерге себіңіз. Қой еті - 1200 г, пияз - 200 г, ук-сус 3% - 50 г, зира - 30 г, шөптер - 50 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз