Бүйректен жасалған кәуап тәжік асханасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жуылған қойдың бүйрегін салмағы 20-25 г кесектерге бөліп, тұз, бұрыш себіңіз, шашлыкқа жіп салып, ыстық көмірдің үстіне қуырыңыз. Дайын шашлыктарды шашлыктан алыңыз, табаққа салыңыз, сірке суын құйыңыз және туралған жасыл пияз себіңіз. Қуырылған қызанақпен бірге қызмет етіңіз. Қойдың бүйрегі - 1000 г, жаңа піскен қызанақ - 500 г, 3% сірке суы - 50 г, жасыл фарт - 50 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.