Қоқан стиліндегі кәуап (өзбек тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қойдың, бауырдың және бүйректің аяқ бөлігінің целлюлозасын жаңғақ мөлшеріндей етіп турап, ұсақталған зиремен себіңіз, со-лью және ұнтақталған қара бұрышпен араластырыңыз. Етті қуырусыз қысқа ағаш сабы бар үш кароб тәрізді арнайы шанышқы тәрізді металл шашлыкқа салыңыз. Бір мүйізге - ет, екіншісіне - бауыр, үшіншісіне - бүйрек. Алдымен бір жағынан, содан кейін екінші жағынан жанып тұрған көмірдің үстінен қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа салыңыз, пияз сақиналарын орналастырыңыз. Жүзім сірке суын немесе анар тұқымын бөлек ұсыныңыз. Қой еті - 200 г, бауыр - 200 г, бүйрек - 200 г, зира, ұнтақталған қара бұрыш, тұз