Тордағы бүйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бүйрек 130, өсімдік майы 3, лимон 1/4 дана. немесе шарап сірке суы 20, гарнир 80, бұрыш, шөптер, тұз.
Сипаттамасы Бұзау немесе қой етінің бүйрегі, олардан артық майды алып тастағаннан кейін, ұзынынан тілімдеп, ішіне тұз, бұрыш сеуіп, өсімдік майымен майлап, грильге қуырады. Қызмет көрсету кезінде бүйректерге лимон шырыны немесе шарап сірке суы себіліп, шөптерге себіледі. Гарнирге жаңа піскен немесе консевирленген қияр, қызанақ, жасыл пияз беріледі.