Бұзау еті "Мерано"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті (Бүйректі қоса алғанда, бел бөлігі) 180, пияз 40, сарымсақ 3, лавр, ұнтақталған қызыл бұрыш 1, сары май 15, томат тұздығы 30, лимон қабығы, ақ шарап 50, тұз.
Сипаттамасы Етті тұздайды, ішіне қызыл бұрыш пен туралған лимон қабығын себеді, тұздалған бүйректің жартысын қабаттың ортасына қояды (Бүйректен май алынбайды), бүйректі етпен орап, жіппен байлайды. Бұзау сүйектерін ұсақтап турайды, сары майға ет, пияз, сарымсақ, лаврмен бірге қуырады. Содан кейін сүйектерді алып тастайды, томат тұздығын құйып, қақпақпен қыздырады, ақ шарап қосып, дайын болғанға дейін бұқтырады.