Далматиялық гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық 250, шөптер 50, пияз 100, сарымсақ 5, томат пюресі 10, ұнтақталған қызыл бұрыш, лимон 1/2 дана., тұз.
Сипаттамасы Балықты тазартады, сүйектерін алып тастайды, кесектерге бөледі, лимон шырынын себеді, тұздайды және қызыл бұрышқа себеді. Жасылдар, майдалап туралған пияз, ұсақталған сарымсақ, қызыл бұрыш және бірнеше тілім лимон қатты отта көп мөлшерде майға қуырылады, қызанақ пюресімен мұқият араластырылады, балық салынады және жұмсақ болғанша баяу отта бұқтырылады. Қызмет көрсетер алдында ыдысқа ақжелкен себіледі.