Дамаск стиліндегі палау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті 150, ұн 5, томат пюресі 10, ұнтақталған қызыл бұрыш 2, даршын, шөптер 5, пияз 30, су 50, күріш 150, тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды қойдың майына қайнатады, ет кесектерін қосады, араластырады, ұнға себеді, тұздайды, қызыл бұрышпен молынан себеді, су, томат пюресі, шөптер мен даршынмен байламға байлайды, араластырады және пісірілгенге дейін бұқтырады. баяу отта. Содан кейін шөптер мен даршын алынып тасталады, ал ет қайнатылған кептірілген күрішпен қоршалған ыдыстың ортасына қойылады.