Сабза каурма (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 220
күріш 150
еріген сары май 50
пияз 50
шафран 0
1
даршын 0
2
шөптер (Кявар) 100
бұрыш 0
1
тұз.
күріш 150
еріген сары май 50
пияз 50
шафран 0
1
даршын 0
2
шөптер (Кявар) 100
бұрыш 0
1
тұз.
Сипаттамасы Қой етінің етін кесектерге (әрқайсысы 35-40 г) турап, тұздап, бұрыштап, қуырады, сосын қуырылған пиязды, шафранды, шөптерді қосып, дайын болғанға дейін аз мөлшерде сорпада бұқтырады. Палау күріштен бөлек дайындалады. Қызмет көрсету кезінде табаққа шафранмен боялған күрішті үйіп қояды, етті бүйіріне қойып, үстіне май құйып, даршын себеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сабза каурма (Палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 220, күріш 150, еріген сары май 50, пияз 50, шафран 0,1, даршын 0,2, шөптер (Кявар) 100, бұрыш 0,1, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz