Сабза каурма (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-34-1.webp)
Өнімдер Қой еті 220, күріш 150, еріген сары май 50, пияз 50, шафран 0,1, даршын 0,2, шөптер (Кявар) 100, бұрыш 0,1, тұз.
Сипаттамасы Қой етінің етін кесектерге (әрқайсысы 35-40 г) турап, тұздап, бұрыштап, қуырады, сосын қуырылған пиязды, шафранды, шөптерді қосып, дайын болғанға дейін аз мөлшерде сорпада бұқтырады. Палау күріштен бөлек дайындалады. Қызмет көрсету кезінде табаққа шафранмен боялған күрішті үйіп қояды, етті бүйіріне қойып, үстіне май құйып, даршын себеді.