Тұздықтағы балық (Нигерия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Балық филесі 250
ұн 25
сірке суы (9%) 100
су 100
пияз 50
қара бұрыш 2
лавр 0
1
карри ұнтағы 2
өсімдік майы 30
тұз.
ұн 25
сірке суы (9%) 100
су 100
пияз 50
қара бұрыш 2
лавр 0
1
карри ұнтағы 2
өсімдік майы 30
тұз.
Сипаттамасы Теңіз балықтарының филесі қалыңдығы 2 см кесектерге кесіледі, тұздалады, ұнға оралады және терең қуырылады. Сірке суын жартысына дейін сумен сұйылтады, бұрыш бұршағын, лавр жапырағын, сақиналарға туралған пиязды салып, пияз жұмсарғанша қайнатады. "Карри" ұнтағы сірке суымен сұйылтылады, қайнаған тұздыққа құйылады және тағы 2 минут қайнатылады. Тұздықпен жабылған балықты тоңазытқышта бір күн ұстайды.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздықтағы балық (Нигерия) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Балық филесі 250, ұн 25, сірке суы (9%) 100, су 100, пияз 50, қара бұрыш 2, лавр 0,1, карри ұнтағы 2, өсімдік майы 30, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz