Шаруа стиліндегі пияз сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Басты пияз 100
сары май немесе маргарин 10
жүгері ұны 10
сорпа 180
сүт 100
кілегей 50
бөлке 50
жұмыртқа 1/2 дана. (Сарысы)
үгітілген ірімшік 20
бұрыш
тұз.
сары май немесе маргарин 10
жүгері ұны 10
сорпа 180
сүт 100
кілегей 50
бөлке 50
жұмыртқа 1/2 дана. (Сарысы)
үгітілген ірімшік 20
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Пиязды турап, қызаруға жол бермей, баяу отта майға қайнатады. Ұнды құйыңыз, араластырыңыз, сорпамен сұйылтыңыз (Ең жақсысы - тауық еті немесе сиыр еті) және қайнатыңыз. Бұрыш, тұз, сүт және кілегеймен дәмдеңіз. Үгітілген ірімшіктің шикі сарысы қосылған қоспасы пеште кептірілген орам тілімдерін жайып, сорпа ыдысына салып, үстіне ыстық сорпа құйып, 3-4 минут қоя тұрыңыз да, қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шаруа стиліндегі пияз сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся Басты пияз 100, сары май немесе маргарин 10, жүгері ұны 10, сорпа 180, сүт 100, кілегей 50, бөлке 50, жұмыртқа 1/2 дана. (Сарысы), үгітілген ірімшік 20, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
