Крутон қосылған бұршақ пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұршақ - 60 г, ұн - 10 г, ет сорпасы - 75 г, сәбіз - 15 г, ақжелкен (тамыр) - 5 г, пияз - 5 г, шошқа еті - 50 г, шошқа майы - 10 г, нан - 25 г, май - 5 г, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: неміс) Қайнатылған бұршақ сорпамен бірге електен сүртіледі. Тұздалған ұн мен сорпадан ақ тұздық дайындалады, оны пюре бұршақпен біріктіреді, қайнатады және сүзеді. Содан кейін сорпа шошқа етінің қабығын қосып, майдалап туралған туралған тамырлармен дәмделеді. Сорпа қою болуы керек. Оны шошқа еті қосылған сорпа шыныаяқтарында ұсынады. Текшелерге кесілген және сары майға қуырылған крутондар бөлек беріледі.