Молдова стиліндегі бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті (жұмсақ ет) 160, шошқа майы 30, пияз 25, еріген шошқа майы 5, бұрыш, тұз, гарнир үшін: жасыл бұршақ 30, тұздалған қияр 50, желкек 15, тұздық үшін: сарымсақ 10, сірке суы (3%) 3, сары май 5.
Сипаттамасы Еттің қалыңдатылған бөлігінің бір бөлігі ұрып-соғылады, оның ортасына жарты сақинаға туралған қуырылған пияз, шикі шошқа майы салынады, белдеулеріне кесіледі, өнімге бифштекс, тұз, бұрыш пішінін береді және әдеттегідей қуырылады. . Сарымсақ соусының астында күрделі гарнирмен бірге беріледі.