Кесек (Италия)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бір порция үшін қажет: 180 г шошқа еті
30 г жаңа піскен қызанақ
30 г ірімшік
5 г өсімдік майы
тұз
бұрыш
30 г жаңа піскен қызанақ
30 г ірімшік
5 г өсімдік майы
тұз
бұрыш
Сипаттамасы Қалыңдығы 10-15 миллиметр болатын ет бөліктерін ұрып, тұз, бұрыш себіңіз, қуырыңыз. Әр бөлікке пластикалық ірімшік салыңыз, үстіне қызанақ тілімін салыңыз, пеште пісіріңіз. Гарнир: Картопты аздап қайнатыңыз, әр картопқа кесектер жасаңыз. Барлығын пісірме табаққа салыңыз, рустикалық қаймақ құйыңыз, ірімшік себіңіз, пеште дайын болғанға дейін жеткізіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кесек (Италия) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бір порция үшін қажет: 180 г шошқа еті, 30 г жаңа піскен қызанақ, 30 г ірімшік, 5 г өсімдік майы, тұз, бұрыш. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz