Қуырлыма шөкшесі (Тайырша бауыр)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа бауыры 120, шошқа майы (бекон) 30, тұздалған қияр 25, қызыл тұздық 30, сарымсақ 2, жасыл пияз 5, гарнир, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Бауыр пленкадан босатылады, аздап ұрылады, кесектерге кесіледі және шошқа майымен қуырылады. Содан кейін тұздалған қияр тұқымдардан тазартылады, тілімдерге кесіледі, аздап бұқтырылады және бауырға салынады. Ыдыс қызыл тұздық пен сарымсақ қосып, дайын болғанға дейін бұқтырылады. Жасыл пияз себілген картоппен бірге беріледі.