Трансильвания стиліндегі гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г шошқа еті, 200 г ашытылған қырыққабат, 60 г пияз, 30 г қаймақ, 5 г паприка, 5 г аскөк, 3 г сарымсақ, зире, тұз.
Сипаттамасы Шошқа еті кесектерге кесіледі, аздап қуырылады, туралған пияз, туралған сарымсақ, аскөк, ұсақталған зире қосылады, аздап су құйылады және ет жартылай дайын болғанға дейін бұқтырылады. Осыдан кейін, қырыққабат, паприка, тұздалған қырыққабат салынады, бәрі араластырылады және қырыққабат дайын болғанға дейін баяу отта қақпақпен жабылады. Бұқтырудың аяқталуына аз уақыт қалғанда қаймақ құйылады және ыдыс қайнатылады. Өте ыстық күйінде беріледі.