Испан тіліндегі қызыл шараптағы қызыл қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Қызыл қырыққабат - 350 г, пияз - 30 г, бекон - 50 г, шошқа майы - 5 г, ұн - 15 г, қызыл шарап - 100 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Қырыққабаттың басын 4 бөлікке бөліп, сабағын кесіп, жапырақтарын ұсақтап турайды. Туралған пияз мен туралған бекон шошқа майына қыздырылады, ұнға себіліп, қызарады. Қызыл қырыққабат қосылады, мұқият араластырылады, тұз бен бұрыш қосылады, жабылады және пеште 30 минут қайнатылады. Шарап қайнатылады, қырыққабат үстіне құйылады және дайын болғанға дейін бұқтырылады.