Ет пен күріш қосылған көкөніс сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (итальяндық тағамдар) Етті жіңішке етіп турап, қыздырылған майға аздап қуырады, қуыруды сорпа қайнатылатын ыдыста жүргізеді. Содан кейін ыстық сорпаның үштен бір бөлігі, жіңішке туралған қырыққабат, туралған сәбіз қосылады және барлығы қақпақпен 15 минуттай бұқтырылады. Аршылған және туралған қызанақ пен қалған сорпаны қосқаннан кейін ыдыстардың ішіндегісі қайнатылады. Сорпаға ұнтақталған күріш, үгітілген ірімшік, туралған шөптер мен дәмдеуіштер қосылады. 250 г пісірілген ет, 1 кішкене қырыққабат басы, 2 сәбіз, 4 қызанақ, 200 г пісірілген күріш, 1,5 л сорпа (текшелерден жасауға болады), 30 г маргарин, 30-40 г ірімшік, жасыл ақжелкен, тұз және бұрыш, қара немесе қызыл, дәміне қарай. Күріштің орнына макарон өнімдерін алуға болады.