Картоп қосылған қырыққабат орамдары - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г қырыққабат, 4-5 картоп түйнегі, 1 жұмыртқа, 2 пияз, 3 ас қасық. ас қасық май, томат пастасы қосылған 2 стакан қаймақ тұздығы, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: Беларуссиялық) Қырыққабаттың басы аршылып, сабағы кесіліп, тұзды суға жартылай дайын болғанға дейін қайнатылады. Содан кейін оны жапырақтарға бөлшектейді, жапырақшалары аздап ұрылады. Пюре қайнатылған картоп қуырылған пиязбен және майдалап туралған қатты пісірілген жұмыртқамен араластырылады. Пісірілген тартылған етті қырыққабат жапырақтарына жайып, конверт түрінде орайды. Толтырылған қырыққабат қуырылады, томат пастасы қосылған қаймақ тұздығымен құйылады және баяу отта 30-40 минут қайнатылады.