(Тағамдар: итальяндық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер З5 түйір сарымсақ З200 гр анчоус З1 стакан зәйтүн майы З100 гр Крем -фраиче әр порцияға
Сипаттамасы Дайындау: Сарымсақ пен аршылған анчоустарды бір стақан зәйтүн майымен бірге саз табаға салыңыз. Барлығын баяу отта шамамен 10 минут қуырыңыз сарымсақ пен анчоус жайылғанша. Кілегей қосыңыз. Кілегей қайнатылған кезде оттан алыңыз. Үстелге спирттік ішімдікке қойыңыз, көкөністерге қызмет етіңіз және оларды анчоус массасына батырыңыз (фондю сияқты). La "Bagna Cauda" мыналармен дәмді: Пісірілген түсті қырыққабат Пісірілген пияз Пісірілген шалқан Қызыл қырыққабат Пісірілген картоп Пісірілген немесе шикі паприка Артишок Топинамбур