Кокос жаңғағы қосылған ананас пирогы (тағамдар: неміс)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер 350 гр жұмсақ сары май немесе маргарин, 200 гр қант, 1 пакет ванильді қант, 4 жұмыртқа тұзы, 500 гр ұн, қамырға арналған 1 пакет қопсытқыш, шамамен. 1/8 л сүт, 200 гр кокос үлпегі, 1 банка (446 мл) ананас (үгітілген), 100 гр кілегей, геоани бойынша ұнтақталған немесе туралған пісте, шие, ананас тілімдері, лимон бальзамы және безендіру үшін қант гүлдері.
Сипаттамасы Шамамен 30 порция жасайды: Дайындау: 1. Көбікке 250 гр сары май, қант, ванильді қант пен бір шымшым тұзды араластырыңыз. Жұмыртқаларды бір-бірлеп араластырыңыз. Ұн мен разрыхлительді араластырыңыз. Сүтті бөліктерге бөліп құйыңыз. 2. Қамырды майланған пісірме табаққа салыңыз. кәстрөлде 100 г сары майды ерітіңіз. Шырынмен бірге кокос жаңғағы мен ананас чиптерін құйыңыз. Толтырманы қамырдың үстіне жайыңыз. 3. Тортты қыздырылған духокада пісіріңіз (электронды пеш: 200 С /газ. плита: 3-қадам) 40 - 50 минут., пісіру парағынан алыңыз. 4. Тортты кесектерге кесіңіз. Қажет болса, кілегей күмбездерімен және т.б. безендіріңіз.