Мульги-капсад (Қырыққабатпен бұқтырылған шошқа еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті 145 (немесе шошқа майы (бекон) 50)
ашытылған қырыққабат 200
інжу арпа жармасы 20
қант 2
картоп 200.
ашытылған қырыққабат 200
інжу арпа жармасы 20
қант 2
картоп 200.
Сипаттамасы Бөлшектерге кесілген шошқа етіне тұз, қант себіліп, қырыққабат қабаттары бар ыдыстарға салынады, әр қабатын інжу арпасына себеді. Оған құйылады және дайын болғанға дейін қайнатылады. Пісірілген картоппен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Мульги-капсад (Қырыққабатпен бұқтырылған шошқа еті) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті 145 (немесе шошқа майы (бекон) 50), ашытылған қырыққабат 200, інжу арпа жармасы 20, қант 2, картоп 200.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz