Майонез-ірімшік соусының астындағы ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг. шошқа еті, 4-5 орташа пияз, тұз, бұрыш, 200 гр. майонез, ірімшік 150-200 грамм.
Сипаттамасы Етті қалыңдығы 1 см кесектерге кесіңіз, жақсылап шайқаңыз, табаға салыңыз (табаны майламаңыз), бір-бірлеп, тұз, бұрыш, үстіне майдалап туралған пиязды салыңыз. Ірімшікті майонезбен араластырылған ірі үккіште сүртіңіз, бұл қоспаны пияз қосылған етке салыңыз. Ет еш жерден көрінбеуі үшін қасықпен тегістеңіз. Пешті пісірер алдында міндетті түрде қыздырудың қажеті жоқ. Дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қанша порцияға арналған: 6.