Салат (бидғат)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г қырыққабат, 200 г сәбіз, 200 г қызылша, 200 г пияз, 200 г қайнатылған ет, 200 г бұршақ, 200 г майонез.
Сипаттамасы Қырыққабатты, сәбізді және қызылшаны ұсақтап тураңыз, ірі үккіште үккіштен өткізіңіз, ет пен пиязды ұсақтап тураңыз. Барлығын араластырыңыз, бұршақ қосыңыз, майонезбен дәмдеңіз. Егер ыдыс мерекелік дастарханға арналған болса, онда оны гүл тәрізді үлкен табаққа салуға болады, әр компонент гүл жапырақшалары, қызылша түрінде бөлек-бөлек жайылады, сонымен бірге араластырылуы керек. өсімдік майы, сондықтан іргелес компоненттер боялмайды. "Жапырақшалар" арасындағы қашықтық майонезбен құйылады.