Салат (ханзада)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қайнатылған ет 500 г, жұмыртқа 4 дана, тұздалған қияр 5-8 дана, сарымсақ 3-4 түйір, жаңғақ 1 стақан, майонез
Сипаттамасы Етті талшықтарға бөліңіз (салаттың бірінші қабаты), майонезбен жағыңыз, қиярды ұсақтап тураңыз, майдалап туралған сарымсақпен араластырыңыз - екінші қабат, майонезбен, жұмыртқамен - үшінші қабатпен жағыңыз, майонезбен жағыңыз. Қабаттар ретін қайталаңыз. Әр қабатты майонезбен сіңдіруді ұмытпаңыз. Грек жаңғағын ұсақтап турап, ыстық табада майсыз қуырыңыз да, оны салаттың үстіне себіңіз. Қанша порцияға арналған: 6.