Құймаққа арналған қамыр. 1-ші нұсқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Екі жұмыртқаны бір стақан сүт пен тұзбен араластырыңыз (дәміне қарай), бір стақан ұн қосып, түйіршіктер болмайтындай етіп қамыр илеңіз. Содан кейін қамырды шамамен 10 минут ұстаңыз. Табаны жақсылап қыздырыңыз, оны маймен майлаңыз және қамырды қасықпен табаға салыңыз, оны тез айналдырыңыз, сонда қамыр біркелкі және жұқа қабатта бүкіл табаға таралады. Бір жағынан қызарған құймақты аударып, екінші жағынан пісіріңіз. Дайын құймақтарды бір-бірінің үстіне қойып, әрқайсысына өсімдік майының немесе еріген сары майдың тамшыларын себіңіз.