Кесадиллалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер 12 бидай шелпек, 1,3 кесе қою қаймақ, 200 г үгітілген "Чеддар" ірімшігі, 1 өте майдалап туралған пияз, 1 шай қасық ұнтақталған чили, 1 майдалап туралған жаңа піскен жасыл чили, 1 шай қасық майдалап туралған жаңа кориандр.
Сипаттамасы (тағамдар: Мексикалық) Әрбір шелпектерді ыстық, құрғақ табада 30 секунд қыздырыңыз. Тортилланың жартысына 1 ас қасық қаймақ, үгітілген ірімшік, пияз, ұнтақталған чили, жаңа піскен чили мен кориандрді салыңыз. Тортилланың екінші жартысымен жабыңыз және кішкене ағаш таяқшамен бірге ұстаңыз. Қалған шелпектермен де солай жасаңыз. Табаға құйылған су тамшылары ысқырып тұратындай етіп қыздырыңыз. Бір кесадилланы бір уақытта пісіріңіз: бір жағынан 45 секунд, екінші жағынан 45 секунд. Ірімшік ерігенше тағы бір рет қайталаңыз. Дереу қызмет етіңіз. Кесадиллаларды фольгаға оралған пісіру парағында, 195°C дейін қыздырылған пештің үстіңгі сөресінде 15 минут пісіруге болады.