Кокос және тауық карри
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 600 гр тауықтың төс еті 400 мл кокос сүті (1 банка) 100 мл су 1 шай қасық ащы емес чили пастасы 1 ас қасық балық соусы 2 ас қасық қант тай насыбайгүлі 1 жаңа піскен қызыл чили бұрышы (міндетті емес)
Сипаттамасы 4 порция үшін Тауық етінің филесін жолақтарға кесіңіз. Кәстрөлде кокос сүтін, суды және чили пастасын қыздырып, етті сол жерге қосыңыз. Ет дайын болғанға дейін 5 минут қайнатыңыз. Балық тұздығымен, қантпен және қалауыңыз бойынша туралған чили қабығымен дәмдеңіз. Тайланд насыбайгүліне себіңіз және үстелге қызмет етіңіз. Кеңес: Гарнир ретінде күрішті қолданыңыз.