Гарни қырыққабатымен бірге қуырыңыз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті (котлет бөлігі) - 1 кг, қырыққабат - 1 кг, ысталған бел - 200 г, шұжық немесе шұжық (сарымсақсыз) - 200 г, шошқа майы - 100 г, бұрыш - 10 бұршақ, ақ шарап - 0,5л.
Сипаттамасы Еттің котлет бөлігінен қуыруды дайындаңыз: етті екі жағынан тұтас бөлікке қуырып, дайын болғанға дейін пешке салыңыз, мезгіл-мезгіл босатылған шырындарды құйыңыз. Кәстрөлдің түбіне жіңішке тілімдерге кесілген шошқа майы мен ысталған белді салыңыз, майдалап туралған қырыққабатпен жабыңыз, қырыққабаттың үстіне туралған шошқа майын, бел мен шұжықты салыңыз да, үстіне қайтадан қырыққабатпен жабыңыз, осылайша барлық өнімдерді салыңыз. кастрюль толғанша. Бұрыш бұршағын қырыққабатқа себіңіз, шарап құйыңыз, кастрюльді қақпақпен жабыңыз және баяу отта шамамен 3 сағат қайнатыңыз. Дайын қырыққабатты ыдыстың ортасына жайып, шеттеріне шұжық, шошқа майы, бел және қуырылған ет бөліктерін салыңыз.