Қырыққабат пен қайнатылған картоп қосылған ысталған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 5 ысталған шошқа еті мен барабан таяқшалары (терісі бар), қырыққабат-1 бас қырыққабат, қырыққабат тұздығы -250 мл, томат пастасы - 50 г, картоп - 1 кг, май -75 г, қызанақ - 5 дана, тәтті бұрыш - 1 бұршақ, дәміне қарай бұрыш бұршағы.
Сипаттамасы Қырыққабатты ұсақтап тураңыз, қырыққабаттың жартысын кастрөлдің түбіне, қырыққабаттың үстіне қойыңыз) " ысталған шұңқырларды салыңыз, қалған қырыққабатпен жабыңыз, сумен сұйылтылған қырыққабат тұздығын құйыңыз. Үстіне майдалап туралған және қуырылған болгар бұрышын, томат пастасын және бұрыш бұршағын салыңыз. Ет пен қырыққабат толығымен дайын болғанға дейін шамамен 2,5 сағат қайнатыңыз.