Жас қырыққабаттан жасалған түтікшелер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г қырыққабат жапырағы, 200 г сүзбе, 2 ас қасық. майонез қасықтары, қаймақ, жасыл пияз, аскөк, ақжелкен, сарымсақ және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жас қырыққабаттың басын жапырақтарға бөліп, үстіне қайнаған су құйыңыз, суды ағызып, суытыңыз. Жасыл пиязды, ақжелкенді, аскөкті жуыңыз, құрғатыңыз, майдалап тураңыз, сүзбе мен майонезбен араластырыңыз, тұз қосыңыз. Майдалап туралған сарымсақтың 2-3 түйірін қосуға болады. Қырыққабат жапырағына сүзбе массасын салыңыз, түтікке айналдырыңыз және қаймақпен бірге қызмет етіңіз.