Қырыққабат пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызмет көрсету кезінде май құйыңыз. Ақ қырыққабат - 135 г, шошқа еті - 85 г, нан - 18 г, сүт - 20 г, жұмыртқа -1/10 дана., бұрыш - 0,01 г, лимон қабығы - 3 г, май - 10 г, крекер - 5 г, тұз - 3 г.
Сипаттамасы Ағартылған қырыққабат жапырақтарының қалыңдатылған бөлігін кесіп тастаңыз. Шошқа етінен сүтке малынған нан, жұмыртқа, тұз, бұрыш, ұнтақталған қабықты қосып, котлет массасын дайындаңыз. Барлығын жақсылап илеңіз. Сары маймен майланған және нан үгіндісіне себілген пішінге қырыққабат жапырақтарын салып, котлет массасына салып (соңғысы қырыққабат жапырақтары болуы үшін) және бумен пісіріңіз.