Қуыруға арналған табада құрама ет солянкасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұқтырылған қырыққабат 220, сиыр еті 75 немесе қой еті, немесе ешкі еті 75, немесе шошқа еті 70, шұжықтар 25, шұжықтар 25, ысталған ветчина-қайнатылған 20, сиыр бүйрегі 60 немесе сиыр тілі 40, тұздалған қияр 50, каперс 30, зәйтүн 10, зәйтүн 10, қызыл тұздық 55, крекер 4, ірімшік 3, кілегейлі маргарин 5, лимон 1/10 дана., жемістер, маринадталған жидектер 36, ақжелкен, аскөк, тұз.
Сипаттамасы Пісірілген шұжықтар, шұжықтар, ветчина, бүйрек, тіл, ет жіңішке ұсақ тілімдерге кесіліп, аздап қуырылады, қабығы мен тұқымынан туралған маринадталған қияр, зәйтүн, қара зәйтүн, каперс, қызыл тұздық қосылады және қайнатылғанға дейін қыздырылады. . Қуырылған қырыққабаттың бір бөлігі маймен майланған табаға салынады, оған тұздық қосылған ет өнімдері, көкөністер, қалған қырыққабат үстіне қойылады, үгітілген ірімшікке ұнтақталған нан үгіндісімен немесе тек нан үгіндісімен себіледі, маймен себіледі және пеште пісіріледі. . Қызмет көрсетер алдында солянкаға бір тілім лимон салып, шөптерге себіңіз де, маринадталған жемістермен немесе жидектермен және зәйтүнмен безендіріңіз.