Қуырылған "Қазан"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер Қой еті 200, картоп 150, пияз 25, "Южный" соусы 10, сорпа 100, еріген сары май 20, қара өрік 20, лавр, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Қойды салмағы 40-50 г кесектерге бөліп, жартылай дайын болғанға дейін аздап қуырады, туралған пиязды жібереді, қара өрікті салқын сумен жуады. Дайындалған өнімдер сазды ыдысқа келесі тәртіпте салынады: түбінде қой еті, содан кейін картоп, қара өрік, пияз, "Оңтүстік" тұздығы, еріген сары май, тұз, дәмдеуіштер. Сорпа құйылады және кастрюль пешке 40- 50 минутқа қойылады.