Шурбо (Бұршақ қосылған сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Қой еті 160
қой еті (шикі) 20
картоп 135
пияз 30
бұршақ 20
сәбіз 40
қызанақ 30
болгар бұрышы 20
шөптер 10
ұнтақталған бұрыш
тұз.
қой еті (шикі) 20
картоп 135
пияз 30
бұршақ 20
сәбіз 40
қызанақ 30
болгар бұрышы 20
шөптер 10
ұнтақталған бұрыш
тұз.
Сипаттамасы 40-50 г кесектерге кесілген қозы суық сумен құйылады, алдын ала суланған бұршақ, туралған сәбіз және туралған пияз қосылады, 3-5 минут қайнатылады, ірі туралған картоп салынады және қайнатуды жалғастырады. . Дайын болғанға дейін 10-15 минут бұрын сақиналарға кесілген қызыл қызанақты, тәтті болгар бұрышын, дәмдеуіштерді, тұзды салып, дайын күйге келтіреді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шурбо (Бұршақ қосылған сорпа) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 160, қой еті (шикі) 20, картоп 135, пияз 30, бұршақ 20, сәбіз 40, қызанақ 30, болгар бұрышы 20, шөптер 10, ұнтақталған бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz