Палау (палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Қой еті 80
күріш 100
су 150
еріген қой еті 40
пияз 30
кептірілген өрік немесе кептірілген алма 15
сәбіз 40
бұрыш
тұз.
күріш 100
су 150
еріген қой еті 40
пияз 30
кептірілген өрік немесе кептірілген алма 15
сәбіз 40
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Пиязды шойынға қуырады, қойдың етін, тұзды, бұрышты, сәбізді салып, белдеулеріне турап, қуыруды жалғастырады. Содан кейін майдалап туралған кептірілген өрік пен жуылған күріш қосылады. Өнімдер слайдпен кесіліп, суға құйылады және дайын болғанға дейін қақпақ астында қайнатылады. Пісіру кезінде майды біркелкі үлестіру үшін палауды веселкамен түбіне дейін бірнеше жерде теседі. Дайын палауды веселкамен ақырын араластырады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Палау (палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 80, күріш 100, су 150, еріген қой еті 40, пияз 30, кептірілген өрік немесе кептірілген алма 15, сәбіз 40, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz