Тас-кебаб (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сиыр еті (жұмсақ ет) 160
күріш 150
еріген сары май 40
пияз 50
сүмөлек 5
даршын 0
2
қалампыр 0
2
тұз.
күріш 150
еріген сары май 40
пияз 50
сүмөлек 5
даршын 0
2
қалампыр 0
2
тұз.
Сипаттамасы Ет майға қуырылады және кішкене кастрюльде жұмсақ болғанша қуырылады, оған пияз, даршын және қалампыр қосылады. Палауды бөлек дайындайды. Қызмет көрсету кезінде ет палаудың үстіне қойылады және бұқтырылған тұздықпен құйылады. Сүмөлек бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тас-кебаб (Палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті (жұмсақ ет) 160, күріш 150, еріген сары май 40, пияз 50, сүмөлек 5, даршын 0,2, қалампыр 0,2, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz